Hoe krijg je nu tevreden medewerkers met alle mooie ICT cloud tools die je met zoveel energie aan het implementeren bent.

Je hebt zoveel tijd en energie besteed aan het selecteren van de tool (Office 365). Daarnaast heeft het project team technisch alles gereed staan. Toch staan de eindgebruikers, je collega’s, niet te trappelen om je tools met open armen te ontvangen, hoe kan dat nou?

Zijn jullie bezig of starten jullie met een:

  • digitaal samenwerken traject
  • altijd, overal en op elk apparaat werken programma
  • documenten beveiliging en classificatie project
  • SharePoint en Teams implementatie of migratie
  • implementatie Office 365

Ik kan je daarbij helpen!

Mijn ervaring

Vanuit mijn verandermanagement achtergrond en grote affiniteit met ICT heb ik in de afgelopen jaren ervaring op gedaan met soort gelijke traject, van een werkplek implementatie tot complete Office 365. Momenteel ben ik fulltime werkzaam als Architect van Office 365 en daarmee ook verantwoordelijk voor het digitaal samenwerken met documenten en mails bij een groot Energie bedrijf. Mijn organisatie staat inmiddels wel te juichen om te werken met SharePoint. Ik wil jullie daar ook graag bij helpen. Het kan soms als in de kleine details ervoor zorgen dat je traject wel die goede vibe krijgt. Dat kan liggen aan de technische inrichting (open en gericht voor samenwerken) tot de manier van implementeren (pas de Manovement benadering toe).

Mijn aanpak

Willen jullie graag een second opinie, even een frisse kijk van buitenaf of een bevestiging of jullie op de juiste koers liggen? Dan ben ik beschikbaar om jullie te voorzien van passend en effectief advies ook op ongevraagde zaken kan ik het niet nalaten jullie te voorzien van positieve feedback.  

Data 

In overleg plannen we een aantal sessies in. Op basis van de intake bepalen we de datums en tijdsduur. De sessies kunnen op locatie maar ook online plaats vinden.

Ja, ik wil meer weten en een intake boeken!